Hej, ja sam Haris

Web stranice radim od 2010. godine. Iz tog dugogodišnjeg iskustva znam da je web jedan od prvih većih izazova s kojim se svatko suoči kada pokreće novi posao. Predstaviti se svojim novim proizvodom ili uslugom nije mala stvar i zato je važno tko je osoba kojoj ćete povjeriti ovaj odgovoran posao.

Veselim se suradnji! :)

Hej,
ja sam Haris

Web stranice radim od 2010. godine. Iz tog dugogodišnjeg iskustva znam da je web jedan od prvih većih izazova s kojim se svatko suoči kada pokreće novi posao. Predstaviti se svojim novim proizvodom ili uslugom nije mala stvar i zato je važno tko je osoba kojoj ćete povjeriti ovaj odgovoran posao.

Veselim se suradnji! :)

POSEBNA PONUDA
Web stranice za edukatore

Web paket osmišljen da edukatorima poput tebe pomogne u izradi web stranice koja te spaja s tvojom ciljanom publikom (personom) te ostvaruje željeni (prodajni) rezultat

OSNOVNE INFORMACIJE

o izradi web stranice koje trebaš znati prije nego mi se javiš

Cijena

je jedno od prvih pitanja svih klijenata. Cijena web stranice ovisi o obimu vaših želja. Kada dobijemo cjelovitu sliku što želite da napravimo, šaljemo ponudu i specifikaciju usluge.

Rok izrade

ovisno o obimu posla, između 15-30 radnih dana od dana primitka uputa i materijala za web stranicu (logo, slike, tekstovi). 

Upravljanje sadržajem

Sadržajem web stranice upravljate samostalno s bilo koje lokacije i bilo kada. Po završetku radova na web stranici snimamo video upute. Prema tim uputama naučit ćete sami uređivati sadržaj.

Programska platforma

je CMS (Joomla!) jedna od najpopularnijih aplikacija za izradu web stranica u svijetu koja omogućuje korisniku jednostavan unos i izmjenu sadržaja.

Prilagodljiv dizajn

Razvijamo web stranice koje rade i izgledaju sjajno na svim platformama. Računalo, tablet ili pametan telefon, potpuno je svejedno.

GDPR i vaša web stranica

Web stranicu koju ćemo vam izraditi biti će u u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka koja je u primjeni od 25. svibnja 2018. godine.

Nadogradnja s novim modulima

Nakon završetka radova, u bilo kojem trenutku svoju web stranicu možete nadograditi s novim izborničkim stavkama i modulima. Cijena nadogradnje ovisi o obimu posla odnosno broju utrošenih radnih sati.

Troškovi održavanja nakon izrade

Web stranicu je potrebno redovito tehnički održavati. To znači ažurirati aplikaciju koja pokreće web stranicu i instalirane module te raditi backup (sigurnosnu kopiju) web stranice. Tehničko održavanje nije obvezno. Cijena je od 500 - 1000 kn + PDV godišnje ovisno o složenosti web stranice.

Ostali troškovi web stranice

Zakup web hostinga (200-500 kn godišnje), prostor na kojem je smještena vaša web stranica. Registracija .com domene (oko 90 kn godišnje) ili besplatne .hr domene ako naziv .hr domene odgovara nazivu vaše tvrtke. Ovo su usluge koje dogovarate s jednom od mnogih web hosting tvrtki u Hrvatskoj.

PORTFOLIO

Ovo su neke web stranice koje sam izradio

iCat

iCat razvija nove navike promovirajući brodski prijevoz kao brži, jeftiniji i udobniji način putovanja. Svojim brodovima žele približiti otoke kopnu, obogatiti kvalitetu života onih koji žive s morem te stvoriti novo iskustvo svim putnicima.

Web izrađen u suradnji s tvrtkom Tosh design.

https://www.icat.hr

Peithō

Peitho je hrvatski brend nakita, nastao u Zlatarni Pavličević iz Zagreba kako kruna dugogodišnjeg iskustva i znanja u izradi nakita od plemenitih metala. Sav nakit se izrađuje ručno u radionici Zlatarnice Pavličević uz predani rad majstora zlatara.

https://peitho.hr

Dječji vrtić Četiri rijeke Karlovac

Dječji vrtić Četiri rijeke javna je ustanova koja ostvaruje programe odgoja, obrazovanja, zdravstvene zaštite i socijalne skrbi o djeci rane i predškolske dobi, prilagođene razvojnim osobinama i potrebama djece te socijalnim, kulturnim, vjerskim i drugim potrebama obitelji.

Web izrađen u suradnji s tvrtkom Devlab d.o.o.

https://vrtic-cetiririjeke.hr

Gradsko društvo Crvenog križa Ozalj

Gradsko društvo Crvenog križa Ozalj je udruga za promicanje humanitarnih ciljeva i provođenje zadaće zaštite i unaprjeđenja zdravlja, socijalne skrbi, zdravstvenog i humanitarnog odgoja, te se zalaže za poštivanje međunarodnog humanitarnog prava i zaštite ljudskih prava.

https://www.gdck-ozalj.hr

Veseli izleti

Ako želiš istražiti ljepote Jadranske obale, otoke, planine, a imaš samo jedan ili dva dana te pritom ne želiš zalutati, potreban ti je vodič. Vlado Matijević (Veseli izleti) je tu da te povede u avanturu. Vlado odlično poznaje prekrasne zakutke Lijepe naše, kroz koje ću te povesti na mjesta gdje zastaje dah. Osobno sam bio na mnogim planinarski avanturama o kojima sam pisao na blogu.

https://veseli-izleti.com

Turistička zajednica područja Četiri rijeke

Turistička zajednica područja Četiri rijeke nastala je zajedničkom vizijom, misijom i ciljem lokalnih čelnika (Grada Duge Rese, te Općina Barilović, Bosiljevo, Generalski stol, te Netretić) sa željom da područje postane prepoznatljivo na turističkom tržištu, a s vremenom i među vodećim destinacijama kontinentalnog turizma, te stalnom težnjom ka nečemu više.

https://tzp4rijeke.hr

E-tržnica Karlovačke županije i Grada Karlovca

Web stranica E-tržnica Karlovačke županije i Grada Karlovca je virtualna platforma na kojoj na lokalni proizvođači – obiteljska poljoprivredna gospodarstva nude svoje proizvode kupcima. Stranica je prezentacijski koncept namijenjen neposrednom povezivanju kupaca i proizvođača.

Web izrađen u suradnji s tvrtkom Devlab d.o.o.

https://trznica.karlovac.hr

BISS

BISS d.o.o. je tvrtka za razvoj softvera, integraciju sustava, projektiranje rješenja i konzultantske usluge u području sustava telekomunikacija/davatelja usluga, poslovnih aplikacija.

Web izrađen u suradnji s tvrtkom Devlab d.o.o.

https://www.biss.hr

Hršak & Hršak

HRŠAK & HRŠAK posluje u području projektiranja stručnog nadzora i pružanja konzalting usluga na području arhitekture, graditeljstva i zaštite okoliša. Usmjerenost na potrebe kupca i zadovoljstvo kupca izvršenim poslom, brzinom i kompletnošću isporuke uz istrovremenu brigu o zaštiti okoliša i očuvanju prirodnih resursa, najvažnije su vrijednosti tvrtke HRŠAK & HRŠAK.

http://www.hrsak.com

Kava Hrvatska (Caffe Cagliari)

Kava Hrvatska (Caffe Cagliari) klijentima nudi okus i iskustvo autentičnog talijanskog espressa visoke kvalitete. Ponuda proizvoda je raznovrsna: kava u zrnu za ugostiteljstvo, kapsule i filter vrećice, ugostiteljski aparati za kavu, kućni i uredski aparati za kavu.

https://www.kavahrvatska.com

IT grupa

Uspješni poslovni rezultati te kontinuirani rast IT grupe kroz proteklih 13 godina priznanje je i pokazatelj kvalitete proizvoda i usluga koje nude. Orijentacija IT grupe prema usavršavanju i razvoju proizvoda te vlastitih usluga i inovacija ono je što ih razlikuje od ostalih.

https://www.it-grupa.hr

POSEBNA PONUDA
Web stranice za edukatore

Web paket osmišljen da edukatorima poput tebe pomogne u izradi web stranice koja te spaja s tvojom ciljanom publikom (personom) te ostvaruje željeni (prodajni) rezultat

Vrijeme je da se upoznamo!

Pošalji poruku i dogovorimo sastanak online ili uživo

Ovo polje je obvezno.
Ovo polje je obvezno.
Ovo polje je obvezno.
Invalid Input
Sigurnosna provjera (upiši brojeve u kućicu)
Invalid Input