Izradi sam svoj web

Ni manje ni više, naučit ću te da sam/a izradiš svoju web stranicu.

Zašto sam osmislio Web edukaciju 1na1?

Moj prvi "zašto" je taj što sam tijekom 10+ godina iskustva izrade web stranica shvatio da je mnogima potrebna vještina da znaju sami izraditi svoju web stranicu. Moj drugi "zašto" je taj što je edukacija promijenila moj život nabolje, u svakom smislu. Zbog toga osjećam odgovornost i želju da i sam prenosim znanje. Izrada web stranica jedno je od područja mog interesa u kojem prenosim znanje.

Vjerujem da je čovjek sretan onda kada radi ono što voli i u čemu je dobar za one kojima to treba. To je formula koja me vodi kroz život.
Image

Hej, ja sam Haris

Poduzetnik i kreativac. Uživam u prenošenju znanja, kreativnom radu, pisanju i planinarenju. Tata sam dvije djevojčice koje su svakodnevna inspiracija da živim svoj najbolji život. 

Web stranice radim od 2010. godine i pomogao sam mnogim malim poduzetnicima da postave svoj posao online. Jedan sam od osnivača edukacijske platforme mojPUT.eu gdje surađujuću s raznim zanimljivim autorima stvaramo inspirativne online edukacijske programe. 

Hej, ja sam Haris

Uživam u timskom i kreativnom radu koji donosi pozitivne promjene. U slobodno vrijeme volim pisati, planinariti ili šetati šumom. Tata sam dvije djevojčice koje su mi svakodnevna inspiracija da učim, rastem i budem bolji.

Kroz moj put karijere bilo je svega! :-) Od člana tima velikog marketinškog eventa "Festo", preko suradnji s malim poduzetnicima kojima sam pomogao izgraditi online posao putem web stranice. Jedan sam od osnivača online edukacijske platforme mojPUT. Trenutno sam zaposlen u marketingu kompanije Kelteks.

Image

Program edukacije

1
Tvoja ideja, tvoj razlog zašto radiš posao koji radiš - kroz dinamičan dijalog upoznajem tebe i tvoj posao kako bih ti pomogao na putu do tvog cilja. Jedan od alata za ostvarenje tog cilja je i web stranica koja će biti mjesto koje spaja tvoje vrijednosti i ciljeve, tvoj sadržaj i dobrobiti proizvoda/usluge s ciljanom publikom.
2
Domena, hosting, web platforma, osnove rada na web platformi (konfiguracija osnovnih postavki i upoznavanje s administracijskim sučeljem)
3
Sadržaj web stranice (rad u Drag & Drop Page Builderu, izrada bloga i drugih čestih stranica)
4
Dizajn web stranice (predložak web stranice, osnove CSS-a, rad u Canvi i besplatnom online Photo Editoru)
5
Tehničko održavanje web stranice (backup, ažuriranje ekstenzija)
CLJ EDUKACIJE: osposobljavanje osobe za samostalnu izradu web stranice te njeno sadržajno i tehničko održavanje.

Zainteresiran/a?

Ako ti se sviđa ovakav pristup i misliš da bismo zajedno mogli biti dobitna kombinacija, pošalji mi upit kako bismo dogovorili uvodni telefonski razgovor ili online sastanak putem Zooma ili Skypea. Veselim se suradnji! :)

Please fill the required field.
Please fill the required field.

Cijena

Cijenu dogovoramo nakon uvodnog razgovora nakon što zajedno zaključimo jesmo li dobitna kombinacija za suradnju. :)

Mjesto održavanja

Online (Zoom, Skype...) ili u poslovnom prostoru klijenta

Trajanje edukacije

15 sati raspoređenih u 90 minutne edukacije (10 susreta)

Broj polaznika

Istovremeno radim s malim brojem osoba kako bih se mogao svakome posvetiti na najbolji mogući način.  

Zainteresiran/a?

Ako ti se sviđa ovakav pristup izradi web stranice, i misliš da bismo zajedno mogli napraviti tvoju odličnu web stranicu, pošalji mi upit kako bismo dogovorili uvodni telefonski razgovor ili online sastanak putem Zooma ili Skypea. Veselim se suradnji! :)

Please fill the required field.
Please fill the required field.

Cijena

Cijenu dogovoramo nakon uvodnog razgovora nakon što zajedno zaključimo jesmo li dobitna kombinacija za suradnju. :)

Da rezimiramo, što ćeš sve dobiti kupnjom?

  1. web stranicu optmiziranu za edukatore 
  2. moju podršku kroz povratnu informaciju za sadržaj koji postavljaš
  3. video upute

Česta pitanja

Gdje se održava edukacija?

Edukacija se održava online preko Zooma, Skypea ili putem nekog drugog komunikacijskog alata. Edukaciju je moguće održati i u poslovnom prostoru klijenta.