Image

Hej,
ja sam Haris!

Jedan sam od osnivača edukacijske platforme mojPUT kroz koju živim svoju strast stvarajući online edukacijske programe kroz suradnju s regionalnim autorima.

Veselim se suradnji! :)

 

mojPUT ONLINE PROGRAMI

Klikni na link programa i saznaj više informacija

Tajna sretnog braka sa Karmen Kmetović Prkačin

21-DNEVNI online video program. Sadrži praktične savjete i vježbe za bolji brak. Program je osmišljen s ciljem da imate bolje odnose s partnerom, rodbinom i sa sobom. Znat ćete na vrijeme prepoznati ponašanja koja su toksična i koja vode u bračnu krizu i saznati kako njima upravljati. To će ojačati vaše samopouzdanje pa ćete lakše postići mir i ispunjenost.

Link programa

Oslobodi tijelo od bolova u leđima, ramenima i vratu sa Ivanom Radičevom

BESPLATNI 3-dnevni online video program s praktičnim vježbama koje pomažu osloboditi tijelo od bolova u leđima, ramenima i vratu. U ovom programu naučit ćete: (1) vježbu koja pomaže otpustiti bol u leđima (2) vježbu koja pomaže otpustiti bol u ramenima i vratu, (3) vježbu koja pomaže kod problema s išijasom.

Link programa

Samopouzdanjem do uspjeha sa Sandrom Kraljevićem

21-DNEVNI online video program koji se plaća. Kroz lekcije i praktične vježbe o samopouzdanju pomaže ti na putu do uspjeha. Program je osmišljen s ciljem da postanete sigurniji u sebe, samopouzdaniji u komunikaciji te se bolje nositi sa životnim izazovima i neuspjesima.

Link programa

Želiš vidjeti još mojPUT online programa?

Vrijeme je da se upoznamo!

Pošalji poruku i dogovorimo sastanak online ili uživo

Ovo polje je obvezno.
Ovo polje je obvezno.
Ovo polje je obvezno.
Invalid Input
Ovo polje je obvezno.
Sigurnosna provjera
Invalid Input