Blog info

Blog čine tekstovi o meni kad nisam web dizajner. Kada sam tata, suprug, prijatelj, planinar...

Blog pišem od 2018. godine i to je mjesto gdje me možeš upoznati kroz moja promišljanja, vrijednosti i ideje. Obožavam pisanje i to je jedna od strasti koju sam otkrio sasvim slučajno. Naime, te 2018. godine počeo sam planinariti. Svoje dojmove prvog planinarskog izleta podijelio sam kroz pisanu riječ i nakon toga jednostavno nisam mogao prestati pisati. :)

1 minute reading time (220 words)

Međunarodni dan žena

put-malih-koraka-haris-alibegovic-dan-zena-IMG_6081

Na Međunarodni dan žena, moja žena napravila je moj najdraži desert, schnee nokle. Eto, to je moja žena i ovo je prvi put da ju ovako javno hvalim. 

Snaga žene 

Trebali bismo hvaliti i slaviti svoju ženu i ostale žene u našim životima, ne samo na današnji dan, već sve ostale dane u godini. Biti zahvalni za svu tu snagu, nesebičnost i nježnost kojom nas obasipaju. Iako krhke na prvi pogled, snažnije su od najjačih muškaraca na ovome svijetu. Samo kad se površno prisjetim nekih teških trenutaka u životu, sjetim se da su uvijek žene bile te koje su izvlačile situaciju.

Ako pogledamo svi zajedno unatrag, kroz povijest ljudske rase, možemo lako zaključiti: mi muškarci, ženama dugujemo puno i stvarno je krajnje vrijeme da im počnemo vraćati. 

8. mart 

Na današnji dan dogodili su se mnogi važni događaji koji su ukazivali neosviještenim muškarcima, ali i ženama, kojim smjerom trebamo ići kao civilizacija - da smo svi jednaki, da smo u konačnici svi JEDNO.

Današnji dan bi bez imalo pretjerivanja, trebao biti državni praznik jer zaslužuje to puno više od nekih drugih dana. Ionako je ožujak prazan što se tiče praznika i blagdana pa ne bi bilo loše da imamo još jedan dan za naša poznata spajanja.

Šalu na stranu, drage žene, 

sretan vam Dan žena!

Tko sam ja u svemu tome velikom? (Vrhovi Malog Loš...
Od mraka špiljskih tunela do vrha neobičnog brda Z...