1 minute reading time (220 words)

Međunarodni dan žena

put-malih-koraka-haris-alibegovic-dan-zena-IMG_6081

Na Međunarodni dan žena, moja žena napravila je moj najdraži desert, schnee nokle. Eto, to je moja žena i ovo je prvi put da ju ovako javno hvalim. 

Snaga žene 

Trebali bismo hvaliti i slaviti svoju ženu i ostale žene u našim životima, ne samo na današnji dan, već sve ostale dane u godini. Biti zahvalni za svu tu snagu, nesebičnost i nježnost kojom nas obasipaju. Iako krhke na prvi pogled, snažnije su od najjačih muškaraca na ovome svijetu. Samo kad se površno prisjetim nekih teških trenutaka u životu, sjetim se da su uvijek žene bile te koje su izvlačile situaciju.

Ako pogledamo svi zajedno unatrag, kroz povijest ljudske rase, možemo lako zaključiti: mi muškarci, ženama dugujemo puno i stvarno je krajnje vrijeme da im počnemo vraćati. 

8. mart 

Na današnji dan dogodili su se mnogi važni događaji koji su ukazivali neosviještenim muškarcima, ali i ženama, kojim smjerom trebamo ići kao civilizacija - da smo svi jednaki, da smo u konačnici svi JEDNO.

Današnji dan bi bez imalo pretjerivanja, trebao biti državni praznik jer zaslužuje to puno više od nekih drugih dana. Ionako je ožujak prazan što se tiče praznika i blagdana pa ne bi bilo loše da imamo još jedan dan za naša poznata spajanja.

Šalu na stranu, drage žene, 

sretan vam Dan žena!

Hello 2020!
Od mraka špiljskih tunela do vrha neobičnog brda Z...