Blog

Svojim tekstovima možda te potaknem na neku malu promjenu u poslu, u odnosima, u ulozi roditelja ili partnera...
1 minute reading time (265 words)

Hello 2020!

haris-alibegovic-hello_2020

Prvi put sam napravio ovo!

Više od 3 sata proveo sam u promišljanju i pisanju osvrta na staru i plana za novu godinu.

Eksperimentirati i raditi ono što voliš iako u isto vrijeme stvara nelagodu jer je novo, pruža ogromno zadovoljstvo i ispunjenje na svim razinama. To je moj zaključak na temelju prisjećanja na sve ostvarene male i velike ciljeve, savladane izazove i doživljene trenutke u 2019-oj. Veliki cilj za 2020. je napisan, koraci do ostvarenja istog ostaju mali. Svaki u svoje vrijeme. Podsjećanje samog sebe iz dana u dan da uživam na putu jer put je Život.

Hvala Tei, autorici bloga TeaTime na workbooku koji mi je jako pomogao u ovome. Možete ga i vi preuzeti do 6.1. na linku: http://bit.ly/godina-po-mom.

Iz poznatog u nepoznato

Ova fotka i rupa na koju smo naletjeli hodajući u podnožju vulkana na otoku Tenerife simbolično prikazuje moju 2019-u. Izlazak iz poznatog u nepoznato. Iz onog što znaš u ono što ćeš tek istraživanjem saznati. Suočavanje sa strahom, zahvalnost za hrabrost. Nije uvijek lako, ali je neopisivo zadovoljstvo otkrivati nekog novog sebe! Spoznati ono što jesi i veseliti se onome što možeš postati...

Želim da u miru provedete ovaj posljednji dan u 2019. godini. Sjetite se svojih uspjeha, malih i velikih trenutaka! Sjetite se i neuspjeha i svih onih koji su bili uz vas kad je bilo teško...

Novi početak 

Poželimo sebi neki novi početak, da postanemo još bolji ljudi koji će na neki svoj jedinstven način, svojim riječima i djelima činiti ovaj svijet boljim mjestom za sve.

2020 - zvuči dobro, zar ne? 😉

Sve najbolje! 🥂
Haris

Povratak prirodi - creska pustolovina
Moja mala nova roditeljska navika