Blog info

Blog čine tekstovi o meni kad nisam web dizajner. Kada sam tata, suprug, prijatelj, planinar...

Blog pišem od 2018. godine i to je mjesto gdje me možeš upoznati kroz moja promišljanja, vrijednosti i ideje. Obožavam pisanje i to je jedna od strasti koju sam otkrio sasvim slučajno. Naime, te 2018. godine počeo sam planinariti. Svoje dojmove prvog planinarskog izleta podijelio sam kroz pisanu riječ i nakon toga jednostavno nisam mogao prestati pisati. :)

1 minute reading time (136 words)

Čučni za zdravlje

haris-alibegovic-cucni-za-zdravlje

Opterećeni rezultatom lijepog izgleda svog tijela na plaži, zaboravili smo da je pravilno izveden POKRET osnovni element svake vježbe, a rezultat samo prirodna posljedica tog procesa.

U mnoštvu informacija na temu zdravlja, stvorili smo osjećaj da smo informirani bez obzira što većina ljudi nema naviku vježbanja svaki dan barem 5 minuta.

Nekome će ovaj video biti smiješan jer je toliko jednostavan, a nekome će zbog svoje jednostavnosti biti toliko potreban i razumljiv da ĆEŠ BITI SMIJEŠAN SAMOME SEBI ako s vježbanjem ne započenš odmah.🙂

I zato - ČUČNI ZA SVOJE ZDRAVLJE SVAKOG JUTRA!
Podijeli ovaj video uz hashtag: #čučnizazdravlje

Poveži se s Ivicom Srakočićem, certificiranim instruktorom fitnesa i autorom knjige "From Squid to Superhuman" putem društvenih mreža i čitaj svakodnevne korisne savjete na temu zdravlja i fitnesa:
Facebook: https://www.facebook.com/superhumancro/
Amazon (knjiga): https://www.amazon.com/Squid-Superhum

Sjećanja na put kojim smo prošli
Neplanirano putovanje - kanjon Vrženica